tiistai 30. kesäkuuta 2009

Venetsialainen linnunpelätin

Jokaista meidän mökille menijää odottaa yleensä ikävä yllätys. Terassi kalusteineen ja ikkunat ovat joutuneet lokkien tai muiden lennokkien hyökkäyksen kohteeksi. Todistusaineistoksi on jätetty p*skaläjiä joka puolelle.

Pohdimme äidin kanssa, että ehkä niillä on liian vapaa reitti terassille. Mikään ylimääräinen ei osu tutkaan ennen pommitusta. Tuulikelloa lähdettiin paikallisesta sekatavarakaupasta etsimään, mutta jouduimme palaamaan tyhjin käsin. Minä väkersin sellaisen sammalpallon tuohon roikkumaan, mutta pidempään sitä katseltuani en pitänyt näkemästä. Mökiltä löysin rautalankaa ja kolme venetsianlyhtyä. Niistä kyhäsin tällaisen venetsialaisen linnunpelättimen :) Toivottavasti toimii edes joka kolmannen kohdalla.

2 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Aika hyvin keksitty! :)

Meidän mökillä on semmonen ongelma, että sillä välin kun siellä ei ole ketään niin pikkulinnut on tehny ties minne pesiä ja sitten kun porukkaa tulee mökille niin raasut saattaa hylätä pesänsä.. :/

vilukissi kirjoitti...

Mä muuten uskon, että nuo saattavat tepsiäkin! Toinen mahdollisuus olisi tehdä pelätin vanhoista cd-levyistä, ne heijastaisivat valoakin välkähdellen!