sunnuntai 23. elokuuta 2009

Kannuksen kautta

Kävin lauantaina Kannuksessa. Ihastuin kovasti kaupunkiin, jota en ollut kaupungiksi tiennytkään. Hetken aikaa näin itseni kantamassa muuttolaatikkoja kohti jotain ihanaa vanhaa puutaloa Kannuksen laitamilla. Muuttosuunnitelmat tyssäsivät kuitenkin kovin tekniseen seikkaan. Kannuksen pesäpallokentällä on kyllä upea hiekkatekonurmipinnoite, mutta ei vessaa. Se on tällaiselle lapselliselle pesäpalloperheelle aika merkittävä miinus, joten siirrämme mahdollista muuttoamme siihen saakka, että saavat Kannuksen kentälle kunnolliset toilettitilat.

Ajoimme kotiin Kokkolan kautta. Ette usko miten vaikeaa on löytää meri merenranta kaupungista! Pari kertaa löysimme jonkinmoisen rannan palan, mutta emme sitä täydellistä kohtaa, josta aukeaa aava meri jonne aurinko äänettömästi sukeltaa.

Löysimme kuitenkin kaikkea muuta ihanaa. Käsittämättömän suloisia huviloita vieri vieressä aivan meren rannalla. Minä en tiennyt tuollaisia olevankaan! Olin paljon onnellisempi silloin kun en tiennyt niistä mitään. Mutta se onkin ihan inhimillistä. Näittekö tänään ohjelman onnesta? Jos ette, käykäähän katsomassa täältä.
Posted by Picasa

2 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Oi mitä maisemia!! :)


PS. Käyppäs sinne puotini puolelle laittamassa se arvontaan osallistumiskommentti. Sori, olin vähän huolimattomasti laittanut sen linkin epäselväksi, että mihin pitää laittaa että osallistuu! :)

Anonyymi kirjoitti...

Aika erilaisia merkityssuhteita onnesta... mielenkiintoinen dokumentti. terv. anonyymisisko