lauantai 14. maaliskuuta 2009

5 € / pussi

On tarjouksia, joita ei vain pysty ohittamaan. Itselläni tällaisia ovat kirpputorien tai kierrätyskeskusten 5 euron pussit. Silloin on vain pakko täyttää se pussi kaikella enemmän ja vähemmän tarpeellisella. Aika usein näiden löytöjen kanssa käy niin, että kotona ihmettelee miksi mitäkin on pussiin tullut sullottua.

Viime viikon saaliiseen olen kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen. Erityisesti siksi, että löysin vihdoin ja viimein itselleni sellaisen maatuskahuivin. Tiedättehän: kukkakuvioisen hapsuhuivin? Itse asiassa löysin niitä kaksi. Toinen on vihreäpohjainen ja toinen musta.

Mitä kaikkea muuta löysinkään? Itselleni pari mustaa neuletta, neuloshameen, tytöille ihanat essut trullittelua varten, molemmille tytöille paitoja ja housuja, yhden ihanan kukkaessun josta ensin ajattelin tehdä kesähamosen itselleni, mutta nyt en enää tiedä maltanko silputa sitä. Eli vaikka mitä viidellä eurolla!

Eilen vietimme naisporukalla kauneus- ja hyvinvointi-iltaa. Ystävä jälleenmyy aloevera tuotteita ja niitä ihmetellessä kului aika nopeasti. Kun kutsut saatiin pidetyksi ja purnukat pakattua pusseihin, jatkettiin iltaa vielä muissa merkeissä. Maailmasta tuli taasen palasen parempi ja välillä naurettiin vedet silmissä. Ilta oli mukava ja loppui ihan liian nopeasti :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mutta jos alat miettimään, että otanko tuon, tarvinko tuota, niin pussi ei täyty millään!!

Anonyymi kirjoitti...

En ole kuullutkaan tuollaisista "5 euron pusseista? Kilohinnalla olen nähnyt vaatteita myytävän kyllä. Kaunis huivi! :)

Piritta kirjoitti...

Iso-O: niinpä. Olisi parempi miettiä sitä siinä vaiheessa kun täyttää pussia, eikä silloin kun sitä tyhjää kotona.
Satu: Kilohinnalla? Se taas kuulostaa minusta kovin oudolta :) Näköjään näissäkin käytännöt vaihtelevat suuresti.