maanantai 18. marraskuuta 2013

Keittiösuunnitelmia

Elämä Tiilivalkoisessa muuttui kesällä 2012, kun se rakkaus ei sitten kestänytkään kaikkea. Siitä lähtien ollaan rakennettu tyttöjen kanssa vähän toisenlaista elämää. Asuttu hetken aikaa kesäkodissa naapuripitäjässä. Suunniteltu muuttoa isompiin ympyröihin. Totuteltu elämään kahden perheen arkea. Nykyään siihen meidän toisenlaiseen elämään kuuluu myös mies. Hassujen sattumusten kautta Tiilivalkoisen elämässä on mukana taas rakennusalan ammattilainen. Ehkä isäni työ saadaan vihdoin valmiiksi ja ne viimeisetkin nurkkalaudat paikoilleen jonain päivänä :)

Saimme vihdoin ja viimein tehtyä sen päätöksen, että elämämme on toistaiseksi tässä talossa. Mutta eipä ne pähkäilyt tietenkään lopu siihen! Samasta päätöksestä lähti liikkeelle toisenlainen pyörittely. Talo tulee kokemaan melkoisen muutoksen lähitulevaisuudessa. Luvassa on ei-niin-pientä-pintaremonttia. Nyt yritän herätellä taas henkiin kaikkia niitä suunnitelmia ja haaveita, joita itselläni on tähän taloon liittyen ollut. Keittiö tulee muuttumaan sekä väreiltään, että luultavasti myös toiminnoiltaan.

Musta houkuttaa ajatuksena suuresti. Vähän valkoista mukaan, ettei tule liian raskaaksi. Inspiraatiota etsitään nyt netistä, sisustuslehdistä ja -ohjelmista. Tässä muutama silmää miellyttävä kuva.
Yksi päähänpinttynyt ajatus on tämän tyyppinen astiakaappi modernisoituna kiinteänä kalusteena. Kuva on päässäni hyvinkin selvänä, vielä kun sen saisi paperille asti.

Ei kommentteja: