perjantai 29. tammikuuta 2010

Sri Lanka myynnissä!

Nyt on kuulkaa maa halapaa! Kannattaa ostaa. Ne lähäretti mulle ihan sähköpostihin ilimootuksen notta Sri Lanka on myynnissä. Soon vissihin vähä kallihimpi maa, kun siitei ollu laitettu hintaa näkyvihin. Mutta Mallorcan hinta on alakaen 345 €. Onkohan se hinta neliömetriltä vai lähtöökö koko Mallorca tuahon hintahan?

Mä luulen, notta mun tililtä vois löytyä just tuan verran. Miätiin vaan notta, yleensä maakauppoja pitää käyrä tekemäs paikan päällä tai ainakin jonkun notariaatin jutuus. Nämäpä vaan o ratkaassu senkin ongelman. Ne myy tuata maata netis. Eikä tartte eres luattokorttia, kun ne lähettää laskun peräs.

Mitähän mä teen kaikilla niillä ihimisillä? Varsinkin tuala Sri Lankassa taitaa asua aika palijon niitä. Kuinkahan ne on tuan asian ottanu huamioon. Orjuus on lakkautettu jo muutama vuasikymmen sitten, notten mä niitä ihimisiä voi ostaa samalla. Mutta onko se orjuutta jos ne saa kaupan päälle? Ei kai ainakaan sitte, jos en pakota niitä palavelemahan ittiäni.. Tästä pitää kyllä ottaa selevää ennen ku pistän tilauksen matkahan.

Mutta ei oo maan ostaminen ollu koskaan näin heleppua! Pitää viälä neuvotella tuan meirän isännyyren kans, notta kumpi me ostetahan. Sri Lanka vai Mallorca.

Pieni jutun juuri Pakinaperjantaihin. Pitkästä aikaa.

6 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Siinäpä muuten oiva lahjaidea vaikka jollekin ikäihmiselle, jolla on jo kaikkea..Notta jos että te ny molempia ostaapaukahuta, nii mä voisin sen Mallorcan vaikka seuraavana synttärinä äireelle.. ;-)

irene kirjoitti...

Älä ny ainakaan sitä Sri Lankkaa osta. Siälä, kun on useen kaiken maailiman kalapaliikkia ihimisten välillä. Jourut sitten selevittelemähän niiren välejä ja sei taira olla yhtä heleppua hommaa ku meillä kotosuomes. Mallorca on munmielestä hyvä vaihtoehto, kun sinne on Suomesta lyhympi matkakin. =o)

Amalia kirjoitti...

Jos ostat sen Sri Lankan, niin sehän voi vaikka rauhottuakin, kun tulee uus pomo puikkoihin. Ota nyt kuitenkin selvää tuleeko siihen muita kuluja, että ei sitten tuu ylläreitä :)

arleena kirjoitti...

Pitääpä tutkailla minkä maan ostaisi. Kuulostaa niin helepolta.

demetrius kirjoitti...

Ilman muuta kannattaa valita Sirilanka vaikka se pari sataa enemmin maksaisikin, saa ceylonteevainiot kaupanpäälle. Mallorcalla saa kaupanpäälle vain brittieläkeläisten pitämiä baareja joissa myydään englantilaisia aamiaisia 24/7.

isopeikko kirjoitti...

Kyllä aina joku myy kun on ostajia. Joskus on ostajia, joilla ei olekaan rahaa ostaa, toisinaan taas myyjillä ei ole mitä myydä. Ja silti kauppa käy :)