perjantai 24. heinäkuuta 2009

Tervetuloa Kuplamaailmaan

Taharokko löytää uuren auton vai päästä vanhan vaivoosta erohon? Tuu kattomahan meirän autokauppahan josko löytääsit ettimäs. Meirän liikes on rakennettu ihan akkoja varten. Autot on siävis riivis värien eikä niinkin merkityksettömän seikan perusteella ku merkin. Näyttää palijon paremmalta. Ainua poikkeus on tua meirän upia kuplaosasto. Siällä on kuplia kultaasesta mustahan ja kaikkia siltä väliltä.

Meillä saat teherä kauppaa ihan kaikes rauhas vaikka ottaasit koko väen mukahan. Kuplamaailman lapsiparkis viihtyy nii isoommat ku piänemmäkkin kersat. Onpahan käyny joskus niinki että ku kaupat on saatu tehtyä nii isoot miähet itköövät etteivät halua viälä lähtiä ku on pelit kesken.

Jossoot oikeen rahoossas ja haluat tilata autos ihan listalta niin meillon siihenkin sellaanen lisäpalvelu. Ollahan palakattu sellaanen näpsäkkä flikka laatimahan sisustussuunnitelmia uusihin autoohin. Onpahan se kehitelly sellaasia uurenlaasia lisävarustehiaki kun manikyyrilaittehet hanskalokerohon, huulipunanpirike, hiustenkuivaan ja vaikka mitä. Eherottomasti suurin suasio on ollu selluliittia poistavalla tärinäistuumella kulujettajan paikalla.

Tuu tekemähän autokaupat Kuplamaailmaan, ekkä varmasti pääse ovesta sisähän nottei sua joku myyjä trookaasi saman tiän. Moomma huamannu sellaasen seikan, joitei monet kilipaalijat oo viäläkään tajunnu. Akathan ne nykyään määrää mihinkä ne perheen rahat käytetähän, joten ei autokaupaskaan tarvita miähiä siinä välikätenä toimimahan.

Kaikkihin heinä- elokuun aikana tehtyyhin autokauppoohin tuloo sitten viälä kassinkantaja kolomeksi kuukaureksi kaupan päälle. Noon vähäruakaasia, mutta pitäävät öisin kovaa ääntä, joten kannattaa majoottaa ne sinne autotallin perähän.


Pakinaperjantain "Kuplamaailmat" saattoi hakea hieman jotain muuta, mutta tämän sai :)

8 kommenttia:

isopeikko kirjoitti...

Tämäpä oli varsin ketterää kerrontaa ja sop hyvin kuplamaailmaan. Eihön ne aiheet koskaan mitään hae, luulee peikko, vaan pelkästaan koettavat saada aikaan turinoota.

Hanna kirjoitti...

Olipa mahtavia tarinoita nuo kuplajuttu ja se fanijuttukin..Itse en osaa kertoa sujuvasti vaan aina mietin eri sanankäänteitä enkä osaa päättää..niin nytkin. Miten voi muutaman rivin kirjoittaminen olla niin vaikeaa. Siksi nautin suunnattomasti näistä toisten viihdyttävistä tarinoista. Tuo murre on kyllä mahtavaa, oikein mukaansatempaavaa. =D

Hanna kirjoitti...

Piti vielä lisätä että hetken luulin että oikeasti teillä on liike jossa myydään kuplia, kuplavolkkareita =D

Oopee kirjoitti...

Hienosti kirjoitettua murteen maustamaa maalailua!

Demetrius kirjoitti...

Hauskasti ja elävästi kuvattu, voi oikein nähdä silmissään osaston täynnä kiiltäviä kuplia.

Tirlitta kirjoitti...

Kiitoksen vierailustanne Kuplamaailmassani. Juuri tänään valikoimamme on kovin suppea :)

arleena kirjoitti...

Mukava, että akoillekin on oma Kuplamaailmansa, vaikka pitää myöntää, että en ole yhdessäkkään autokaupassa ollut mukana enkä mene.
Koeajolle on väkisin haettu ja mielik oon mukaan menny.

Minulle on parasta autossa, että pääsee eteenpäin.

Kiitos mukavasta pakinasta

Mk kirjoitti...

Ei mutta ihan oikeasti, tämmöinenhän autokaupan pitäisikin olla!
Itse etsin yhteen aikaan farmariautoa ja lähes poikkeuksetta myyjät suosittelivat "rouvalle sopivaa tämmöistä pientä ja ketterää sporttimallia".
Hierova istuinkin kuulostaisi aika hyvältä.